Hundetaxi

Det å ha en hund er for mange noe av det viktigste og beste som finnes. Enten man er alene eller i en familie, kan hund være det viktige tilskuddet. En hund er en turkamerat, bestevenn og lekekamerat. Men, det er ikke alltid like lett å få jobb eller studier, familieliv og alle andre forpliktelser til å gå sammen i et større hele. Noen ganger trenger man ganske enkelt hjelp.

Vårt tilbud

Og hjelp er nettopp det vi kan tilby. Vi har nemlig opprettet en egen tjeneste som vi kaller hundetaxi. Denne fungerer alle hverdager mellom klokken 0700 og 2000. Andre tider må avtales spesielt. Det tilbudet rett og slett går ut på er at vi kan hente hunden der du måtte ønske. Eksempler på dette er:

  • Du skal ut og reise og trenger at vi henter hunden din på flyplassen når du skal reise og leverer den tilbake til deg på flyplassen når du har kommet hjem igjen.
  • Du har hunden med på jobb og vi henter og leverer den i forbindelse med at vi aktiviserer hunden noen timer i løpet av arbeidsdagen din.
  • Du har blitt syk og trenger at noen tar vare på hunden din. Da kan vi hente hos deg og levere hunden tilbake når den ikke lenger trenger å være på hundehotellet.
  • Det oppstår en akutt situasjon, der du trenger at noen kommer og henter hunden din for et opphold på hundehotellet.
  • Du og eksen deler omsorgen for hunden, vi kjører den frem og tilbake mellom dere på avtalte tidspunkt.

Ta vare på hunden din

Når du får deg hund blir den ditt ansvar på godt og vondt. Selv om det finnes mange tjenester som kan hjelpe deg underveis, er hundens velferd ditt ansvar. De aller viktigste ukene i en valps liv er fra den er tre til den er tolv uker gammel. Det er her opplæringen foregår og det er her det avgjøres hva slags hund du får i fremtiden.

Det er i denne perioden du sosialiserer valpen din, venner den til sin nye tilværelse hos deg, lærer den hvor den skal sove, gjøre fra seg og om den kan tigge ved bordet eller ikke. Det er viktig å tenke over at et nei alltid skal være et nei og et ja skal alltid være et ja. Får valpen lov til å ligge i din seng, vil også den også forvente det samme når den blir større.

Sjekk oss før du bestemmer deg

Når du trenger hjelp fra andre, som veterinær eller slike som oss, som tilbyr en ekstra hjelpende hånd når du trenger det, er det viktig at du velger med omhu. Derfor har vi mange referanser vi kan vise deg, både fra andre brukere av våre tjenester og ikke minst fra de myndighetene som regulerer våre lokaler. Vi er bare glade for å vise deg rundt og svare på alle spørsmål du måtte ha, før du velger om du vil bruke oss eller ikke. Vi kan også gi deg kontaktinformasjon til andre kunder, slik at du kan dobbeltsjekke forholdene hos oss. Vi vet at hunden din er viktig for deg og derfor er det viktig for oss at du føler at hunden er trygg og blir godt ivaretatt.

Privacy Policy