Hundeför

Josera er et tysk merke som har produsert hundemat i over 75 år og de er faktisk det foretrukne merket til oppdrettere og kenneler over hele Europa. I tillegg er dyrefôret laget av så gode råvarer at det også er spiselig for mennesker. Fôret inneholder ikke konserveringsmidler, farger eller aromastoff. Fôret inneholder heller ikke soya eller hvete. Det er nettopp av denne grunn at Josera er det merket vi bruker her på hundehotellet. Her er utvalget vårt:

Josera High Energy 30 / 21 – inneholder også omega 3 og 6. Passer til alle hunderaser og er spesielt velegnet til sensitive hunder, hunder som opplever mye stress og hunder som er veldig aktive. Pakken inneholder 15 kg.

Josera SensiJunior 30 / 17 – et lettfordøyelig hundefôr for valper og unge hunder, som ofte har sensitive mager. Pakken inneholder 15 kg.

Josera SensiPlus 24 / 12 – glutenfritt hundefôr for kresne, voksne og normalt aktive hunder. Dette fôret inneholder også biotin, som bidrar til sunn hud og en skinnende pels. Pakken inneholder 15 kg.

Josera Laks og Potet 22 / 14 – et produkt uten korn og gluten, og med laks som animalsk kilde til proteiner. Inneholder urter, frukt og poteter og er et utmerket valg til hunder med intoleranse for korn. Pakken inneholder 15 kg.

Josera Festival 26 / 16 – dette er et produkt tilpasset større hunderaser. Det inneholder ris, and og laks sammen med en velsmakende saus. Tørrfôret inneholder også glukosamin og kondroitin som styrker ledd og skjelett. Pakken inneholder 15 kg.

Josera Large Breed 26 / 14 – nok et produkt for de større hunderasene. Fôret er rikt på energi og har store kuler som gir god tyggemotstand. Inneholder glukosamin og muslinger som virker styrkende på skjelett og ledd. Pakken inneholder 15 kg.

Josera Balance 20 / 8 – dette er fôret for eldre og rolige hunder. Inneholder lite fett og protein, og er samtidig uten gluten. Pakken inneholder 15 kg.

Josera Miniwell – dette fôret er beregnet for de aller minste hunderasene. Fôret består av små kuler som er tilpasset våre aller minste firbeinte venner. Det er glutenfritt og inneholder ingen kunstige tilsetningsstoffer. Pakken inneholder 15 kg.

Hvor mye mat skal hunden din ha?

Ofte er det angitt et forslag på alle pakkene med mat, nemlig at dersom hunden din veier x kilo skal den ha x gram med mat hver dag. Husk at dette bare er veiledende. En hund som vokser kan trenge mer, en aktiv hund kan ha behov for mer, mens en eldre hund eller en som er mer passiv kan ha behov for mindre. Bruk samme målebeger hver dag, slik at du vet at hunden får i seg samme mengde, selv om det er flere om matingen.

Hjemmelaget hundemat

Det er fullt mulig å lage hundematen selv, dersom man ønsker det. Da er det viktig å bruke gode oppskrifter samt rådføre seg med en veterinær slik at hunden ikke blir feilernært. Det er viktig at den ikke bare får i seg god mat, men også mat som inneholder det den trenger for å holde seg frisk og sunn. Da skal det litt kunnskap til for å lage riktig mat.

Privacy Policy