Hundehotell opphold

Vi ønsker alle små og store hunder velkommen til oss. Hos oss kan du bestille et opphold for en dag eller to, eller for flere måneder.

Stedet vårt

Vi har drevet hundehotell i mange år, og har etter hvert som tiden har gått utvidet tjenestene våre, til det beste for både hund og eier. Vi har plass til cirka tjue hunder til enhver tid. Alle får eget soverom, og så har vi en stor og deilig løpegård. I tillegg er vi tett på naturen, noe som gir gode muligheter for flotte turer.

 

Vi som driver hundehotellet kan mye om hund og er opptatt av å hele tiden yte det beste for både hund og eier. Har du spørsmål rundt oppdragelse av hund eller andre hunderelaterte ting, er du alltid velkommen til en prat med oss.

 

Våre tjenester

Plass på hundehotellet kan bestilles for enkeltdager, uker eller måneder. Mot ekstra tillegg i prisen kan du også få ekstra tjenester samt håndtering av medisinering. Beskriv hva du trenger i bestillingen din eller ta det med oss på telefon. Vi er fleksible og klarer i de fleste tilfeller å finne en god løsning for alle parter.

Viktig informasjon

For at hundene skal få mest mulig ro ber vi deg overholde følgende tider for inn- og utlevering av hunden din: Hverdager er det innlevering mellom 0900 og 1100 samt utlevering mellom 1500 og 1700. I helgene er det inn- og utlevering mellom 1500 og 1600.

Alle hunder må ha gyldig vaksinasjonsattest, som ikke er eldre enn ett år. Vaksine mot valpesyke og kennelhoste er påkrevd. Skulle hunden bli syk under sitt opphold hos oss, vil eieren kunne bli belastet med eventuelle ekstra kostnader. Mat er inkludert i prisen. Vi bruker Josera, et 100 % naturlig dyrefôr. Dersom du ønsker noe annet, må du ta med dette fôret selv. Ta gjerne med en madrass eller et teppe som hunden din kan ligge på, eller spesielle leker. Vi tar ikke noe økonomisk ansvar dersom noe av dette skulle bli ødelagt eller borte.

Priser og kontaktinformasjon

Våre priser er basert på om du skal ha enkelt døgn eller lengre perioder. Det er også prisforskjell på valper, eldre hunder samt hunder med løpetid. Vi kan også vaske og stelle hunden din, stelle klør, ører og pels. Dersom du må hente eller levere hunden utenom oppsatt tid kan dette forhåndsavtales. Prisene varierer også i henhold til sesongen og hvor mange hunder du eventuelt har. Vi gir en liten mengderabatt, selvfølgelig!

Vi vil også minne om nyttårsaften kan være et tøft døgn for din firbeinte venn. Det er dessverre mange som skyter opp raketter fra tidlig morgen. Hos oss kan hunden din få en dag i fred og ro på dens egne premisser. Husk å bestille i god tid, da det blir fort fullt.

Vi er her for deg og ikke minst for din hund. Sammen skal vi sørge for at den har det best mulig mens du er opptatt med andre ting. Hos oss vil hunden din få mosjon og masse kos og omtanke. Vi tilrettelegger oppholdet, slik at hver enkelt hund skal få det så bra som mulig. Vi tar også bilder og vil sende deg oppdateringer hver eneste dag så lenge oppholdet varer, slik at du ved selvsyn kan se at din beste venn har det fint.

Privacy Policy