Spa for hunden

Det kan være mange grunner til at hunden din trenger spa. Kanskje den har vært utsatt for mye stress i det siste eller kanskje den har vært syk. Det kan også hende at du bare har lyst til at hunden din også skal få oppleve litt ekstra luksus mens du selv er på ferie.

Vår spa-avdeling er et rehabiliteringsrom med basseng, vanntredemølle, laserbehandling og massasje. Her kan hunden din få en deilig time med avslappende luksus.

Opptrening etter skade eller operasjon

En tur på spa er ikke bare for å få luksusbehandling som massasje. Dette er også velegnet til behandling for hunder som har vært skadet eller gått gjennom en operasjon. Akkurat som for oss mennesker er også trening i basseng for hunder en fin måte å rehabiliteres etter skader eller operasjon. Dette gir en myk opptrening, slik at musklene ikke belastes for mye. Når treningen så avsluttes med en behagelig massasje så kropp og muskler kan slappe av, kan livet til din hundevenn antagelig ikke bli bedre. Dermed kan hunden din sakte med sikkert komme til hektene og finne tilbake til gammel form igjen.

Overvektige hunder

Har hunden din blitt overvektig er det viktig at du får opplæring i riktig mat og ikke minst riktig mengde. Samtidig er det viktig å få hunden ned i vekt, men når kroppen har blitt stor og tung er ikke dette alltid like lett og er du ikke forsiktig kan hunden din pådra seg skader. Vanntrening er derfor en optimal treningsform for overvektige hunder.

Når det gjelder hunder og spa er det bare å ta kontakt med oss om du lurer på om dette er noe for din hund. Dersom hunden din er overvektig, har en skade eller har vært operert, kan du kontakte oss og så kan vi sammen sette opp et program som vil føre til et bedre liv for hunden din. Sammen ser vi på behov og hva vi kan gjøre her hos oss. Vi har i disse tilfeller et nært samarbeid med en veterinær, slik at alle avgjørelser tas på riktig grunnlag. Her vil det altså ikke være synsing men kunnskap som ligger til grunn for treningsprogrammet som velges.

Hundespa

Hundespa har blitt mer og mer populært over hele verden. Det tok først av i land som Japan og USA, men det har også kommet hit til Norge. I Japan og USA er det vanlig for hundeiere å ta sin firbeinte venn med på spa med jevne mellomrom. Det er ingen skam i å gi hunden optimal luksusbehandling, der hele hunden stelles fra topp til tå og innerst til ytterst. Her gis det både massasje og ekstra godt stell av pels og poter. Her i Norge har spa vært sett på som mer en metode for å hjelpe hunder som har skadet seg og trenger opptrening, eller for overvektige eller syke hunder som trenger hjelp til et bedre liv. Men, også her ser vi tendensene til at hundeiere blir mer og mer opptatt av å unne sin kamerat noen timer med deilig luksus.

Privacy Policy